>w<

Jag gjorde en historia för några vackor sedan, och jag avslutade den och allt. Men nu är jag för nervös för att lägga upp den!! Tänk om den inte är bra D: Tänk om ni inte gillar den. Och vilket jobb att få upp alla bilderna xP

Jag tror jag ska göra det... Ja, jag ska nog göra det! Fast inte nu, är på fel dator. Jag har bestämt mig för att inte starta min speldator fören showtime kommer >w<

Det är bara några dagar kvar!! Jag vet att jag är tjatig men jag är så sjuuuukt taggad! Yaaay man!! >w<

Väntan...

Nu sitter jag här och vänter på ett mejl. Från vem? EA såklart.
Jag har bett dem tala om för mig vad som är fel på mitt spel och vad jag ska göra åt det. Som det är nu går det inte att spela. Det handlar fortfarande om åldrandet och jag ger inte upp fören EA ger mig svar. Jag har varit en trogen kund hos dem och nu ska jag visa att jag kan vara en jävligt jobbig kund också.

Slingra er ur det här om ni kan EA!!

Jag surfade runt lite om problemet med åldrandet och hittade det här inlägget i ett forum:

"just read about this on EA forum, its apparently a common glitch some ppl are having. some have said that if you go into options and adjust the age bar all the way to one side, then all the way to the other, it will work again. i guess its worth a try"


Undrar om det fungerar.... Jag är för lat för att pröva själv. Men när jag tänker på saknen har jag gjort något sånt tidigare i mina försök att få igång åldrandet igen.
Finns det ingen lösning?! D:

Något annat jag väntar på är Showtime. Jag vill ha det nuuuuuuu!! Och jag tänker inte spela sims fören jag fått det!!

Simma lungt ♥

Twitter...

...Ja, jag vet faktiskt inte varför. Det bara blev så! D: Jag ville följa några och då råkade jag skapa en egen.

Så om ni vill följa mig på twitter så finns det en länk på headern... vad har jag gett mig in på >.<

(Den hamnade förresten på headern för att jag inte fattade hur man gjorde XD)

Showtime Live Chat...Igår hade jag en fråga som jag ställde i forumet. "Följer CC med när man skickar simmar genom simport?".
Jag fick svaret att de inte gör det. YAAAY!
Då behöver jag inte oroa mig för att mitt spel ska ha massa downloads som jag inte vill ha.

När jag väntade på svar satt jag och kollade på showtime live chat. Jag har tänkt göra det tidigare men jag har helt enkelt inte orkat (ja, jag är lat).
Efter att ha kollat på den timme långa filmen längtar jag OTROLIGT mycket efter rampljuset!! Asså det kommer ju bli helt fantastiskt!! Synd bara att man inte kan skaffa barn med de simmar man skickar och får. Jag älskar att göra släktträd och knyta mig med alla familjerna på ett eller annat sätt. Jag skulle vilja knyta mig med era! Men det är en dröm som kanske händer i framtiden :D

Är det förrästen bara jag som vill gifta mig och ha massa barn med Graham? Han är ju helt klart en nörd! Jag älskar nördar, speciellt de som gillar sims. Haha han är ju sööööt ju!!

RSS 2.0